×

INDI Library v1.9.6 Released (21 May 2022)

Bi-monthly INDI Library released with new drivers and bug fixes.

Ekos deletes images when using "Load & Slew"

  • Posts: 171
  • Thank you received: 41
Hi,

I tried the Load&Slew feature of Ekos with the Online-Solver (using latest bleeding edge KStars). The function does not work when using the upload with JPG files, it deletes the image and then says "File not found". With .fits everything works fine.

EDIT: Image also deleted after solving with .fits instead of .jpg but no error messages here.

Greetings,
Christian
The following user(s) said Thank You: Jasem Mutlaq
Last edit: 8 years 3 weeks ago by Christian.
8 years 3 weeks ago #1308

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Yeah sorry about that, hopefully it hasn't caused major havoc yet! I fixed the issue, please test and verify.
Jasem Mutlaq
Support INDI & Ekos; Get StellarMate Astrophotography Gadget.
How to Submit Logs when you have problems?
Add your observatory info
The following user(s) said Thank You: Christian
8 years 2 weeks ago #1313

Please Log in or Create an account to join the conversation.

  • Posts: 171
  • Thank you received: 41
No havoc right now :) I just was playing around with Ekos to ensure that my kstars-bleeding package for Fedora works fine :)
8 years 2 weeks ago #1316

Please Log in or Create an account to join the conversation.

  • Posts: 171
  • Thank you received: 41
Works fine now :)
8 years 2 weeks ago #1319

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Time to create page: 0.509 seconds