×
INDI Library v1.8.6 Released (21 Aug 2020)

August 2020 release of INDI Library v1.8.6 introduces new drivers while providing fixes and improvements to existing devices and core framework.

Requesting help with Alnitak Remote Dust Cover device properties

3 months 2 weeks ago
knro
Administrator
Administrator
Posts: 8391
Karma: 51
Requesting help with Alnitak Remote Dust Cover device properties #55429
You need to connect it first.

Jasem Mutlaq
Support INDI & Ekos; Get StellarMate Astrophotography Gadget.
How to Submit Logs when you have problems?
Add your observatory info

Please Log in or Create an account to join the conversation.

3 months 2 weeks ago 3 months 2 weeks ago by scberg99. Reason: deleted unnecessary stuff
scberg99
Fresh Boarder
Fresh Boarder
Posts: 16
More
Topic Author
Requesting help with Alnitak Remote Dust Cover device properties #55451
The dust cover is, and has been, connected via usb to the raspberry pi this whole time. I do see what you mean that the connection switch is off. Ill do some more playing around with it and get back to you.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

3 months 2 weeks ago
knro
Administrator
Administrator
Posts: 8391
Karma: 51
Requesting help with Alnitak Remote Dust Cover device properties #55452
I meant press "CONNECT" button or use indi_setprop to do that.

Jasem Mutlaq
Support INDI & Ekos; Get StellarMate Astrophotography Gadget.
How to Submit Logs when you have problems?
Add your observatory info

Please Log in or Create an account to join the conversation.

3 months 2 weeks ago
scberg99
Fresh Boarder
Fresh Boarder
Posts: 16
More
Topic Author
Requesting help with Alnitak Remote Dust Cover device properties #55456
Well Jasem, I finally got everything working. It turns out in my script the list of properties was being printed out before the connection to the indiserver was established - a simple mistake on my part. I added some time.sleep calls to wait before printing the properties, and lo and behold, the CAP_PARK property is there. The updated driver works perfectly when changing the CAP_PARK switch as well.

I'm sure I was a real nuisance to deal with, so I apologize. I really do appreciate all of your help though! Thanks for everything!

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Time to create page: 0.220 seconds