Wes Creech created a new topic ' Has anyone used the new iOptron Firmware with the INDI drivers?' in the forum. 2 weeks ago

I'm just curious if anyone has recently updated their ioptron mount and if it works with the current INDI drivers.

Read More...

Wes Creech created a new topic ' iEQ45 Pro Firmware V190221 and INDI Library V1.8.0' in the forum. 3 weeks ago

Does anyone know if the latest iEQ45 Pro firmware (released 06/02/2019) is compatible with the latest INDI V1.3.0? I want to update the mount firmware but I want to make sure INDI can still do everything it needs to do with the mount.
Thanks, Wes

Read More...

Wes Creech replied to the topic 'New Raspberry pi 4 anounced' in the forum. 1 month ago

The top right icon just tells me there's no wifi modules available. I've tried to change the wpa_supplicant file. It will at least recognize my network but it won't connect to it even if I tell it to connect. It's like the hotspot broadcast has it disable and is the priority. I don't know enough about raspbian to know how to change this. Regardless, I tested it with iEQ45 Pro, ASI183MM-Pro, ZWO EFW, ASI120MM-S and everything worked great. Imaged all night and worked just like on the StellarMate Pi but obviously quicker since it was a Pi4 with USB 3.0

Read More...

Wes Creech replied to the topic 'New Raspberry pi 4 anounced' in the forum. 1 month ago

I just tested it with my RPI4 and all my devices connected the first try! And for someone who's still new to RPi's, that's saying something. Slewed, solved, guided and captured the Eastern Veil without any snags. Thanks for sharing. Forgive me since I'm still new to RPi's but how do I connect to my personal wifi? I've looked all over the internet and I can't seem to figure out how you created the wifi access point. I'm sure you did it from the command line but how can I create and connect to wifi access points via GUI?

Read More...

Wes Creech replied to the topic 'New Raspberry pi 4 anounced' in the forum. 1 month ago

Thanks for sharing the disk image but the link isn't working.

Read More...

Wes Creech created a new topic ' Under-Voltage Detected' in the forum. 1 month ago

I keep getting an under-voltage warning sporadically with my StellarMate Pi since I upgraded to the newest OS. I've tried it on different pi boards and it's the same thing so it's leading me to believe it's the OS flashed to the SD card. I've checked the hashes on it like the StellarMate website says but the Hashes are different than the expected Hashes. It seems to be working fine but the warning is a little concerning and I'm just wondering way it's doing it. I've also noticed that the noVNC viewer is a little slower after the upgrade. A few seconds of delay with every click. Is that normal?

Thanks, Wesley

Read More...

Wes Creech replied to the topic 'StellarMate OS v1.4.0 and StellarMate App Feedback' in the forum. 3 months ago

I updated to 1.4.1 OS and now for some reason VNC isn't working with Safari on my MacBook. It works for Firefox and it works on Safari on my iPad but not on my MacBook. I get "NoVNC encountered an error: Script Error". Any ideas as to where I should be looking to find the problem?

Read More...

Wes Creech replied to the topic 'StellarMate OS v1.4.0 and StellarMate App Feedback' in the forum. 3 months ago

Looks like I'm in the same position and need to update SM OS on the StellarMate to 1.4. I'm still on 1.3 and this is probably the reason the tablet app isn't communicating.

Read More...

Wes Creech replied to the topic 'Stellarmate update and new app' in the forum. 3 months ago

Same here, I just get Network Error if I'm on my home wifi or on StellarMate wifi.

Read More...

Wes Creech replied to the topic 'Powered USB Hubs' in the forum. 3 months ago

I'll second this one here.... https://www.amazon.com/Anker-Ultra-Slim-Portable-Adapter-Notebook/dp/B0192LPK5M

I use an ioptron ieq45 pro, Moonlite focuser, StellarMate and two ASI cameras.

Read More...

Wes Creech replied to the topic 'Alignment starts before mount is finished slewing' in the forum. 3 months ago

Very interesting Chris. A lot of this is above my head though. What exactly is inditelescope? Is it the way Ekos reads the mount?

Read More...

Wes Creech replied to the topic 'Alignment starts before mount is finished slewing' in the forum. 3 months ago

Interesting. I know it doesn't show in the log but do you know if your mount switches the tracking from "ON" to "OFF" and then "ON" to "OFF" a second time when you slew? I see this happen in my case in the mount control tab.

Read More...

Wes Creech replied to the topic 'Alignment starts before mount is finished slewing' in the forum. 3 months ago

I'm not sure. I tried to re-create this issue yesterday to log it but of course, it didn't do it!! I always thought Verbose with the part you wanted logged check should always write every bit of activity to a file.

Read More...