Blaise replied to the topic 'ubuntu ppa repository failure' in the forum. 2 months ago

No I didn't tried your option @Massimo, this is my next option.

Haha it is always like this with new equipements :lol: From my side it's not new equipement, but I drop my RPI and broke the SD card, so I have to reinstall everything. I buy a new case and integrated a SSD to boot the RPI from the SSD and improve a bit the read/write performances. I hade this idea a long time ago, unfortunatelly I don't have a lot of time and am I a novice with all this stuff.

Read More...

Blaise replied to the topic 'ubuntu ppa repository failure' in the forum. 2 months ago

Thanks, that's exactly what I didn't want to read :lol: . But I already consider this option for a RPI it is quiet fast.

Read More...

Blaise replied to the topic 'ubuntu ppa repository failure' in the forum. 2 months ago

I tried to install from source, and I got issues with the camera drivers (ZWO) on both computer and RPI (ubuntu server 20.04.4 LTS 32-bit with mate desktop environment). If I wait the next release, what is the cleanest way to remove the indi package that I built from source ? Any tips ?

Read More...

Blaise replied to the topic 'ubuntu ppa repository failure' in the forum. 2 months ago

Thank you very much for your answer.
This should also work on A RPI running on ubuntu server with a mate desktop ? I found information only for raspbian OS.

Cheers,
Blaise

Read More...

Blaise replied to the topic 'ubuntu ppa repository failure' in the forum. 3 months ago

Hi everyone,
I also face this issue, thank you for reporting it. Is there an other way to fix the issue then using the nightly ? is it possible to install from an older version of the PPA ?

Thank you,

Read More...